Perfil professional

Gemma Sanginés (Bilbao, País Basc, 1970)

GemmaSANGINES© Prats


Té una formació especialitzada en l'àmbit de la Psicologia aplicada. A la Universitat de Salamanca, es va llicenciar en Psicologia (1993), va cursar el Màster en Teràpia de Conducta (1994-1996), i va obtenir el certificat de Suficiència Investigadora (2000). També és Màster en Psicologia de l'Esport per la UNED (1998-2000).

Té experiència com a terapeuta des de 1997, incloent-hi la direcció del Centre de Teràpia de Conducta Interacción (Plasència, 1997-2003), i l'exercici de la Psicologia a la Clínica Santa Clara i a la Clínica Lerma, de la ciutat de València.

Des de l'any 2005, també forma part de l'equip científic i assistencial del Gabinet de Suport a l'Esportista de la Universitat de València, que atén esportistes universitaris d'alt rendiment, així com alguns altres esportistes professionals.

La seua formació extrauniversitària inclou cursos d'especialització en trastorns alimentaris, en tractament de l'ansietat i la depressió, conductes addictives, i entrenament en assertivitat.

Professionalment, s'adscriu a un enfocament netament científic del treball terapèutic, amb una sòlida base de coneixements psicobiològics i una orientació de caràcter estratègic.

És competent en cinc idiomes (anglès, castellà, català, èuscar i francès), i ha escrit diversos llibres, capítols i articles relacionats amb les seues especialitats psicològiques.

Comunicacions a Congressos

Suay, F i Sanginés, G. (2010). Taller bat bi kulturen artean: TELP esperientzia, Herrialde Katalanak – Euskal Herria: Elkarbidean nazioarteko kongresua, Gasteiz 10-13/05 Sanginés, G. i Suay, F (2000). Tratamiento psicológico de la adicción al tabaco. Resultados de la intervención en Plasencia. II Congrés Internacional sobre Consum de Tabac. Plasència.
© Gemma Sanginés 2010 | Un web de TERRABIT,SL | Avís Legal | Política de galetes mail-icon Contacta'm rss octubre